Waar vind ik de beste gehoortoestellen?

Sinds kort ben ik op zoek naar de beste gehoortoestellen. Al een geruime tijd merk ik goed dat ik veel mensen niet kan verstaan. In het begin gaf ik mijzelf niet de schuld aangezien zij toch niet goed spreken? Eigenlijk heb ik dit ook een lange tijd volgehouden, andere verklaarde mij voor gek maar ik wist wel beter. Tot het punt was bereikt dat ik mijn vrienden helemaal niet meer kon verstaan. Toen werd er al meteen gezegd dat ik slecht hoor. Dat kan toch niet? Dan had ik dit zelf in de gaten moeten hebben toch? Een geruime tijd heb ik dit volgehouden totdat ik een afspraak heb gemaakt bij de huisarts. Hij vertelde mij al vrij snel dat het gehoor was beschadigd.

Oplossing gezocht

Het moment dat mijn huisarts dit tegen mij vertelde was ik intens verdrietig. Een jongedame met een gehoortoestel, dat kan toch niet? Uiteindelijk heb ik het naast mij neergelegd en ben op het internet gaan zoeken naar tips om te gebruiken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Phonac. Doordat zij de juiste informatie op de website hadden staan, toen was ik pas enigszins gerust gesteld. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak te maken bij een winkel in mijn buurt. Nu even afwachten welke de beste gehoortoestellen zijn aangezien niet ieder toestel geschikt is voor mij om te dragen.