dapoxetine

Hoe werkt dapoxetine met erecties?

Dapoxetine is een middel die helpt bij het vroeg klaarkomen. Dit middel is gemaakt om te zorgen dat je ‘langer meegaat’, oftewel iets dat het vroeg klaarkomen afremt en zorgt dat jij en je partner langer plezier hebben in bed. Het is echter niet volledig zonder bijwerkingen, maar daarom is het lezen van instructies en de bijsluiter, en in sommige gevallen ook een dokter raadplegen, een goed idee om van tevoren te doen als het je eerste keer is met het innemen van zo’n middel. Ook zal het per persoon verschillen wat voor klachten je erbij kan krijgen, maar deze zijn vaak zo minimaal dat je het eigenlijk bijna niet kan laten meetellen. 

Hoe werkt het?

Het middel werkt met het stofje dapoxetine, die de gehaltes en aanmaak van serotonine verminderen, en dus ook de ejaculatie uitstellen. Daarnaast is het ook een erectiepil in één product, want het bevat ook het stofje sildenafil. Dit stofje zorgt voor een betere en snellere bloedsomloop, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het nog even duurt voordat jij en je partner aan de slag kunnen. Dat is het fijne aan dapoxetine, je koopt namelijk twee producten in één, en het zijn slechts kleine tabletjes die zonder moeite doorgeslikt kunnen worden. Ze werken snel, en ook per merk en middel zal dit ietsje verschillen, maar het is net wat jij zelf wilt. 

dapoxetine

Wat zijn de bijwerkingen? 

Zoals eerder benoemd zijn de bijwerkingen dus minimaal. Het kan zijn dat je last krijgt van hoofdpijn, maar ook ergere ziektes die met je bloed te maken hebben, kunnen ernstig worden. Je moet hiervoor dus wel je dokter raadplegen, want die meet voor gebruik je bloeddruk, en deze zal je familiegeschiedenis in problemen met bloed, bloedsomloop of bloedvaten ook analyseren. Zo weet je zeker dat je veilig bent voor jezelf, maar ook dat je je partner het plezier gunt!