Ogen laseren

Wilt u veilig en voordelig uw ogen laten laseren? Bij Laatjeogenlaseren.nl kan u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis vooronderzoek en bent u bij behandeling verzekerd van een zomerprijsje van 898 euro per oog. U kan zelfs betalen bij ons in termijnen van 50 euro per maand. Kies voor uw ogen laten laseren bij Dutch Clinic Select, voor de beste behandeling voor gegarandeerd de laagste prijs. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met ooglaser behandelingen, zowel als lensimplantaten en behandelingen van droge ogen. Zo kunnen wij de nieuwste apparatuur, de veiligste methodes en de scherpste tarieven hanteren. U kan zelfs gratis een intake gesprek boeken en uzelf overtuigen, omdat uw ogen bij ons in de goede handen zijn!

Ogen laseren: Waarom?

Ogen laseren is een veilige medische manier om de afwijking van uw ogen weg te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slecht zicht, bijziend, verziend of bijvoorbeeld bij een cilinderafwijking. Na de behandeling kan u weer haarscherp zien, zonder gebruik van lenzen of bril. Miljoenen mensen zijn de afgelopen jaren dit proces ondergaan, en de betrouwbaarheid is steeds sterker geworden. Daarom kiezen veel mensen voor het laten laseren van hun ogen, zodat ze veilig en snel hun zicht terug kunnen krijgen, zonder constant nieuwe lenzen of een bril aan te schaffen.

Hoe werkt ooglaseren? Tijdens het behandelingsproces wordt het buitenste laagje van uw ogen, het hoornvlies, met een computergestuurde laser behandelt. Daardoor wordt de kromming van het hoornvlies zo aangepast zodat het licht weer precies op uw netvlies komt, en uw zicht weer hersteld is. Omdat er verschillende methoden zijn om uw ogen te laten laseren, bepalen wij tijdens ons gratis onderzoek welke behandeling het beste is voor u. Dit hangt af van uw leeftijd, oogafwijking, dikte van uw hoornvlies ect. De behandelingen toepasbaar zijn bijvoorbeeld:

  • Smile
  • TransPRK
  • Lasek
  • Intralase

Het resultaat van uw ogen laten laseren is dat u de rest van uw leven scherp ziet, zonder hierbij een bril of lenzen bij nodig te hebben. De behandeling wordt als geslaagd beschouwt wanneer de resterende afwijking tussen +0.5 en -0.5 is. Dit is de minimale afwijking waarbij geen lenzen of bril meer nodig zijn.

Bent u niet geschikt voor het laseren van uw ogen? Dan kunnen wij bij laatjeogenlaseren.nl u waarschijnlijk alsnog helpen door middel van een voorzetlens of een lens vervangende ingreep. Zo voorkomt u direct dat u een behandeling voor staar nodig heeft, of een leesbril.

Laat je ogen laseren

Uw ogen laten laseren is op lange termijn een goedkopere en betere oplossing dan lenzen of een bril. U hoeft niet elke maand nieuwe lenzen te krijgen, of elk jaar een nieuwe bril te kopen. U kan bij Laatjeogenlaseren gratis een afspraak maken voor een onderzoek, hoe wij het beste uw ogen kunnen laseren, of op een andere manier uw slechte zicht kunnen verhelpen. Neem dus vrijblijvend contact op voor een afspraak, en profiteer nu van een gratis onderzoek.

Bij Laatjeogenlaseren.nl hebben wij al 20 jaar ervaring met verschillende ooglaser behandelingen, waardoor wij veiligheid, zekerheid en vertrouwen kunnen garanderen. Wij doen immers ons best zodat u weer een scherp zicht krijgt.