Mediator Almere

Met zorg scheiden

Wanneer je aan scheiden denkt, denk je in de meeste gevallen aan een moeizaam traject. Problemen en conflicten om vervolgens maandenlang touw te trekken, en bij de rechter te eindigen. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is het een emotioneel traject. Aan de andere kant moet je ervoor proberen te zorgen, dat de kinderen er niet nog meer de dupe van worden. Een mediator Almere, zorgt ervoor dat de scheiding in goede banen wordt geleidt. Zodat jij en je ex partner, maar ook de kinderen er een goed gevoel aan overhouden en krijgen waar ze recht op hebben.

Snel en goed geregeld

Ondanks dat je een zware beslissing hebt genomen, is het fijn als alles zo snel als mogelijk is geregeld. Kinderen hebben recht op en jeugd zonder problemen, zij hebben ook baat bij een goede regeling. Niet voor niets wordt er ook met de kinderen gepraat, zodat de mediator Leiden precies weet wat er bij je kinderen speelt. Alles over de omgangsregeling voor beide ouders, wordt in een ouderschapsplan weergegeven. Op deze manier weet je als ex partners precies waar je aan toe bent, niet alleen de ouders maar de kinderen ook.

Mediator Almere

Onzekerheid

Het is logisch als je het idee hebt dat je weer opnieuw moet beginnen, dat je onzeker bent over de tijd die komen gaat en hoe je alles moet regelen. Door veel vragen te stellen aan een mediator Delft, weet je al snel waar je aan toe bent en wat je een beetje staat te wachten. Een plan van aanpak geeft je al snel het gevoel dat je wat zekerder wordt, en weet waar je staat in het proces. Niet alleen voor jou, maar ook voor je ex partner is alles snel duidelijk. Beiden krijgen waar je recht op hebt, maar ook moet je gehoor geven aan de wetten die zijn gesteld.