cambridge maastricht

Cambridge Maastricht om verantwoord af te vallen

Cambridge Maastricht heeft mij zo goed geholpen om eindelijk mijn streefgewicht te behalen. Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik al problemen met mijn gewicht. Als tiener begon ik steeds meer ongezond te eten en dat werd alleen maar erger toen ik op mijzelf ging wonen. Eerst maakte het mij niet zoveel uit dat ik wat kilo’s zwaarder werd, maar toen het ook echt mijn gezondheid ging beïnvloeden wist ik dat ik anders moest gaan leven. Ik heb heel veel soorten diëten geprobeerd maar niets hielt ik een lange tijd vol. Al gauw ging ik toch terug naar mijn oude slechte gewoontes.

Voeding

Cambridge Maastricht veranderde mijn leven

Omdat ik helemaal klaar was met beginnen en opgeven van diëten heb ik besloten om echt professionele hulp te zoeken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Cambridge Maastricht terecht. Een vriendin van mij heeft ook hun methode gevolgd en zij was er erg tevreden over. Het is een flexibel dieet die met kleine stapjes werkt. Zo kun jij het aanpassen aan jouw levensstijl. Ook hoef jij gelijk niet alles helemaal om te gooien en is het dus makkelijk vol te houden. Dat is vaak waar ik eerst op vast liep, de stap was te groot en daarom moeilijk om je aan alle regels te houden.

Voeding

Mijn streefgewicht behaalt

Naast dat het dieet beter is vol te houden wordt jij ook begeleid door een professioneel gewichtsconsultant. Zij kijkt samen met jou maar jouw situatie. Daarna maakt zij een plan van aanpak en gaan jullie daar samen aan werken. Mocht je het een keer moeilijk hebben dan kun jij haar ook altijd bereiken. Na een tijd lang het dieet gevolgd te hebben heb ik eindelijk mijn streefgewicht behaald. Daar ben ik heel erg blij mee. Nu ga ik mij richten op het behouden van mijn streefgewicht.